Ons bedrijf

Regulering van licht en warmte

Zon-Allure is een bedrijf dat graag met u mee denkt over het reguleren van het licht en warmte door toepassing van zonwering in uw specifieke situatie.

Standaard zonwering of op maat gemaakt volgens architectonisch design

Binnen ons brede pakket van zonweringsystemen zoeken wij voor u naar de meest gunstige uitvoering of het meest in het oog springend design wat de exclusieve uitstraling van uw woning of bedrijfsgebouw nog eens extra onderstreept.

Hoogwaardige en bedrijfzekere zonwering

Door onze ervaring van meer dan 20 jaar, op het gebied van ontwerpen en toepassen van professionele buitenzonwering zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig en bedrijfszeker product te leveren dat geheel is aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Zon-Allure biedt u een totaaloplossing voor uw zonwering project

Hierbij kunt u maximaal profiteren door onze expertise te combineren met de vrijheid die u heeft gekregen in de ontwerpfase van het object.  Zon-Allure biedt u graag een totaaloplossing die reikt van de ontwerpfase tot aan oplevering en alles wat nodig is om tot een tevreden resultaat te komen. Of het nu gaat om een eenvoudig terrasscherm, rolluik, screen, markies of een innovatieve zonwering met allure, wij staan u bij met raad en daad.

Neem contact met ons op voor een afspraak over uw zonwering project!