Scholen

Calandlyceum Amsterdam

In verband met uitbreiding van deze school werd het noodzakelijk de diverse buitenzonweringen aan te passen en aan te vullen. Zon-Allure heeft als totaalleverancier van buitenzonwering het gehele traject opgepakt van demontage tot en met herstel en montage van alle noodzakelijke elementen.

Het bestaande zonweringsysteem dat ca. 9 jaar geleden werd geplaatst is geheel op identieke wijze uitgebreid met plaatlamellen (NT30) gefixeerd op dubbele assen zoals destijds is toegepast.

Ook is er in de uitkragende gevel een nieuw systeem geplaatst, voorzien van een verstelbare plaatlamel. De motoren zijn zodanig ingesteld dat de lamellen geheel gesloten kunnen worden en in de geopende stand in één lijn staan met de gefixeerde hoekelementen.

De screens zijn deels vanuit de oorspronkelijke gevel overgeplaatst nadat ze zijn gereinigd en onderhouden. Het tekort is aangevuld met identieke screens.

Aan de linker zijde van deze gevel heeft de binnenplaats omgetoverd tot nieuwe localen met lichtstraten die wij hebben voorzien van elektrisch bediende serrezonweringen met een Soltis doek. Dit doek heeft net als een screendoek een zon- en warmte werende werking zonder dat het totale contact met buiten verloren gaat.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!